Prismàtic Arts Gràfiques Proveïdor global de serveis d'impressió a Terrassa

Prismàtic
RSC

Impressió del calendari del 2011d ‘AVAN
PRISMÀTIC COL·LABORA AMB AVAN EN LA IMPRESSIÓ DEL CALENDARI DE L’ANY 2011


Prismàtic

La nostra empresa ha col·laborat, un any més, en la impressió del calendari de paret confeccionat per AVAN, Associació Vallès Amics de la Neurologia, una entitat sense ànim de lucre creada el 1993 que té com a objectiu principal vetllar per la millora de la qualitat de vida tant de persones afectades per malalties neurològiques com dels seus familiars. Ofereix suport social, terapèutic i de lleure a totes aquestes persones.

El calendari imprès a Prismàtic, anomenat Calendari Solidari de l’AVAN, s’ha confeccionat a partir de fotografies fetes a alguns dels socis de l’associació, que hi apareixen acompanyats de cares conegudes, com ara el cantant sabadellenc Sergio Dalma, el nedador olímpic Aschwin Wildeboer o l’actriu Carlota Olcina.

El preu unitari d’aquest calendari és de 9 euros i els beneficis es destinaran als futurs centres d’AVAN.Prismàtic implementa un pla d’igualtat d’oportunitats

Prismàtic és una organització que té com a principi treballar amb total qualitat.

Com a conseqüència, la Direcció ha considerat, per motius de consciència social, desenvolupar estratègies que permetin incorporar en la manera de treballar tant les polítiques d’igualtat com les polítiques de responsabilitat social. Prismàtic és conscient que, per passar de la igualtat legal a la igualtat real, hi ha encara molt de camí per recórrer.

Per tant, tot i que la Llei per a la Igualtat Efectiva entre Homes i Dones no obliga les empreses més petites de 250 persones a desenvolupar un pla d’igualtat d’oportunitats, Prismàtic ha adquirit amb el seu personal el compromís d’incorporar la perspectiva de gènere a la gestió, com a nova estratègia empresarial.

Per fer efectiva aquesta proposta, ha dut a terme un estudi de diagnosi i un pla d’acció per a la igualtat d’oportunitats, implementat conjuntament per un agent extern i una persona de Prismàtic designada com a responsable del procés.Prismàtic col•labora amb l’Oncolliga: edició del llibre La mare i els cavallers contra el càncer

“No és fàcil explicar una malaltia com el càncer a les persones que t’envolten. Sobretot, no és fàcil explicar-ho als nens.”

Així comença el pròleg, escrit per Vicenç Villatoro. Aquest conte, fruit de la campanya solidària “Com ho diem als nostres fills?”, promoguda pel GPIC (Gremi Professional de la Imatge de Catalunya) i l’Oncolliga, ha comptat amb la col•laboració de CercleMón, Dfusió.com i Prismàtic.

El conte neix de la necessitat d’una mare, Marga Martí, autora del text, d’explicar la malaltia als seus fills. Perquè els nens perceben aquestes situacions, però necessiten una explicació per evitar que les seves pors vagin més enllà de la realitat, per entendre els trasbalsos que aquesta malaltia provoca en el dia a dia, i per ajudar-los a mantenir l’esperança i tirar endavant.