Prismàtic Arts Gràfiques Proveïdor global de serveis d'impressió a Terrassa

Prismàtic
Prismàtic

Prismàtic col·labora en l’edició del llibre Teatre Principal Terrassa

El Teatre Principal de Terrassa és un edifici amb un valor arquitectònic i artístic molt important que data del 1854. Durant tota la seva vida ha patit diverses modificacions i restauracions (ha passat de ser teatre a convertir-se en sala de cinema). Durant l’última etapa d’aquest edifici singular va funcionar com a sala de cinema, però a causa de la proliferació de grans complexos amb capacitat per a un nombre important de sales el Teatre Principal va haver de tancar les portes l’any 2000.

Es tracta d’un edifici protegit, integrat al Catàleg d’edificis d’interès historicoartístic de Terrassa des del 1981. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Terrassa el va comprar als antics propietaris amb la intenció de rehabilitar-lo i convertir-lo en un equipament cultural de primer ordre per a la ciutat.

Ara, després de cinc anys d’obres, el Teatre Principal torna a obrir les seves portes com a espai en el qual es faran obres teatrals, concerts, exposicions… Es tracta, doncs, d’una fita històrica molt important per a la ciutat, i Prismàtic, compromesa en qualsevol aspecte relacionat amb el desenvolupament del seu entorn (en aquest cas, la seva ciutat), hi ha col·laborat editant el llibre que explica la història de l’edifici i la rehabilitació de la qual ha estat objecte.