Prismàtic Arts Gràfiques Proveïdor global de serveis d'impressió a Terrassa

Prismàtic
Prismàtic

Prismàtic als mitjans de comunicació

El mes de març passat, Prismàtic va aparèixer a la secció d’“Economia” del Diari de Terrassa. L’article en qüestió parlava del pla estratègic que es desenvoluparà entre el 2011 i el 2013 a la nostra impremta, en el qual es dóna importància a tot tipus de solucions tecnològiques (relacionades amb el món digital).

També destaca el nou servei desenvolupat a través del Digital Signage (i que hem anomenat Prismàtic Digital Advert), un nou producte de publicitat digital que permet als clients publicitar els seus productes a través de continguts publicitaris animats, dinàmics i constantment actualitzats. En aquest sentit, el Diari de Terrassa destaca com una novetat la introducció d’aquest servei en el món de les arts gràfiques i, més concretament, de les impremtes tradicionals.

L’article també es fa ressò del nombre de clients que confien en la nostra feina, més d’un centenar, i de la versatilitat dels nostres serveis en temes d’impressió, disseny, correcció ortogràfica i traducció, enregistrament de CD, DVD i USB, etc.

El diari La Vanguardia també va publicar una ressenya a la secció d’“Economia” en què es feia ressò del nou pla estratègic per a l’any 2013, i en destacava l’aposta de la nostra impremta per l’expansió de l’àrea de R + I.